Car sharing flota Avant2Go sastoji se od vozila BMW i3, Renault Zoe, Smart fortwo Electric Drive i Smart forfour Electric Drive.

 

Ako trebate nešto obaviti u gradu nabrzinu, preporučujemo Smart Electric Drive za dvije osobe, ujedno najprodavanije električno vozilo u Njemačkoj u 2014. godini koje se odlikuje vrhunskom reaktivnošću u vožnji te praktičnošću pri manevriranju i parkiranju.

 

Za one kojima je potrebno više prostora, Avant2Go nudi korištenje kompaktnog vozila Renault Zoe s pet vrata i sjedala, a koje je najpopularnije električno vozilo u Europi u 2015. godini. Renaultov Zoe odlikuje  atraktivan moderan dizajn,  jednostavna upotreba i kapacitet baterije, što automobil čini pogodnim za nešto duža putovanja oko i izvan grada.

 

Avantcarovu car sharing obitelj čini još i BMW i3, premium vozilo kompaktnog razreda s četiri sjedala koje oduševljava električnim motorom pojačanog kapaciteta od 125 kilo wata,  užitkom u vožnji, rekordno kratkim krugom okretanja za ovaj razred i niskom težinom zbog sustavnog korištenja  karbonskih vlakana, što i3 čini prvim velikoserijskim vozilom koje koristi tehnologiju ovog tipa.